Aftonia Apartamente este situat în Mamaia Nord, o zonă turistică în plină extindere, cuprinsă între Mamaia și orașul Năvodari.

Hotelul se află la doar 5 minute de mers pe jos față de plajă, într-o zonă a litoralului unde nisipul este fin și apa curată. Intrarea în apă se face lin, pe un platou care înaintează în larg fără ca apa să atingă adâncimi periculoase.

Caracteristicile acestei plaje o fac potrivită pentru cei aflați în căutarea liniștii și relaxării, fie pentru un sejur în compania prietenilor sau împreună cu familia.

Mamaia Nord

este combinația perfectă

dintre relax și distracție.

Zona oferă diferite terase, restaurante și o zonă încântătoare de promenadă pentru a petrece o plimbare relaxată în companii plăcute oferind totodată celor pasionați de muzică și dans posibilitatea de a continua distracția în cluburi și baruri de excepție precum: Nuba, Fratelli, Ego, Loft, Le Gaga.

Aftonia Apartamente se află la o scurtă distanță de Mamaia ceea ce vă permite să vă bucurați de facilitățile de distracție ale stațiunii: Aqua Magic, Satul de Vacanță, Telegondola, terenuri de sport, etc.

Iubitorii de sporturi nautice sau cei ce sunt curioși să încerce experiențe noi vor fi încântați să afle că în zonă se pot practica sporturi precum windsurfing, surfing și plimbări cu skijetul.