Politica de confidentialitate

ANEXA 117 la Politica de protectie a datelor la nivel de organizatie

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PENTRU SITE
Ultima actualizare: aprilie 2021

Aceasta politica este valabila pentru site-ul web www.afthonia.ro , denumit in continuare “site-ul”. Site-ul apartine operatorului de date STOP PELO SRL, cu sediul în str. Prof. Ion Bogdan 21 ap.2 sector 1, Bucuresti, cod fiscal RO27645998, Reg. Comertului J40/10465/2010, Telefon:  0723 548 003, site web: www.afthonia.ro, e-mail: rezervari@afthonia.ro (numita in continuare “Organizatia” sau “STOP PELO”)

 

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile noastre principale.

 

 1. Ce date personale colectam de la dvs. prin intermediul site-ului
  Colectam datele dvs. prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru pentru a va raspunde la solicitarea dvs. In acest sens, colectam urmatoarele date: nume, e-mail, datele de contact, datele sejurului, subiectul solicitarii si solicitarea propriu-zisa.
 2. Temeiul juridic al prelucrarii: Regulamentul 679/2016 art. 6 alin.1 lit.b (demersuri facute la cererea dvs. in vederea incheierii unui contract) sau art. 6 alin.1 lit.c (obligatia noastra legala de a va raspunde la solicitare).
 3. Catre cine transmitem datele dvs.
  Datele dvs. sunt in siguranta, intrucat apelam doar la subcontractori care respecta prevederile Regulamentul 679/2016 si care ne ofera garantii suficiente privind protectia datelor dvs. personale. Datele dvs. se vor transmite catre autoritatile romane competente, atunci cand exista o obligatie legala in acest sens. Datele pe care ni le transmiteti prin intermediul site-ului pe care il detinem sunt prelucrate de care firma de gazduire a site-ului, care detine spatiul de stocare si serverele de e-mail. Exista contract intre Noi si firma de gazduire, cu clauze clare ce includ obligatiile ambelor entitati juridice de a securiza datele personale impotriva prelucrarii lor neautorizate sau ilegale, pierderii accidentale sau distrugerii.
 4. Datele dvs. sunt transmise catre firma de hosting care ne ofera serviciul de gazduire a site-ului si serviciul de e-mail. Serverele se gasesc in Uniunea Europeana.
 5. Aveti dreptul de a solicita accesul la datele dvs., rectificarea sau stergerea lor, restrictionarea prelucrarii, aveti dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Daca va opuneti prelucrarii datelor dvs., nu vom putea sa va raspundem la cerere sau sa va prestam serviciul.
 6. Datele dvs. nu sunt transferate catre o tara terta sau o organizatie internationala
 7. Aveti dreptul sa depuneti plangere in fata Autoritatii de Supraveghere
 8. Termenul de pastrare a datelor dvs. personale este de cel prevazut de legislatia in vigoare. Daca este cazul, datele vor fi pastrate inca 3 ani peste acest termen, in temeiul interesului nostru legitim de a ne apara in instanta.
 9. Mentiuni

Toate informatiile referitoare la datele personale ale utilizatorului sunt protejate si tratate cu confidentialitate prin respectarea legilor aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal.

Asiguram confidentialitatii transmiterii datelor cu caracter personal

Pentru a asigura confidentialitatea transferului de date cu caracter personal, este utilizat un protocol de criptare.

Pentru orice întrebari suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa: STOP PELO SRL, cu sediul în str. Prof. Ion Bogdan 21 ap.2 sector 1, Bucuresti, Telefon:  0723 548 003, site web: www.afthonia.ro, e-mail: rezervari@afthonia.ro

Va multumim!